Boekbespreking: Vroege Vogels (18-09)

vv_logo_FC

Zondagochtend werd in de uitzending van Vroege Vogels aandacht besteedt aan Botanische revolutie. Baudewijn Odé werkzaam bij FLORON (Floristisch Onderzoek Nederland) sprak lovende woorden: ‘Een aanrader, niet alleen vanwege het rechtzetten van het idee dat Darwin zijn evolutietheorie aan dieren heeft opgehangen (niet dus, eerder aan planten), maar ook vanwege de uitgebreide samenvatting van al het werk van Darwin aan planten. Dat laatste maakt de kloof tussen dieren en planten veel kleiner. En dat in een tijd dat planten alleen als vegeterende asexuele wezens werden gezien.’

Luister het radiofragment hier terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>